Velkommen til Ågerupgård Sportsrideklub.


Ågerupgård Sportsrideklub AAGS holder til på Ågerupgård Ridecenter v/Jørgen og Susanne Grimbühler lige udenfor Vipperød og ikke langt fra Holbæk.

Vi er en af landets store rideklubber med tæt ved 300 medlemmer.
Vi tilbyder rideskoleundervisning på alle niveauer i vores populære rideskole. Vi har flere undervisere og tilbyder derfor en bred vifte af erfaring. Noget som vores elever nyder godt af. Vi lejer vores ca. 20 rideskoleheste af Jørgen Grimbühler, og der er en bred skare af ponyer, småheste og store heste på flere niveauer.
Vi tilbyder også privatryttere både eneundervisning i dressur og har en fast springtræner til at komme og undervise på stedet.
Vores medlemmer er unge, ældre og alt der i mellem.
Udover dette afholder vi en del arrangementer på alle niveauer bl.a. rideskolestævner, ridelejre, klub- og distriktstævner i både spring og dressur.
Vi lejer os ind på Ågerupgård Ridecenter, og råder over dejlige faciliteter, både inde og ude.

Tag et kig rundt på vores hjemmeside, eller find os på facebook https://www.facebook.com/groups/42684721966
Du kan også kontakte os via vores mails - se hvordan her
Det er desværre ikke muligt at ringe til klubben.


På Ågerupgård Ridecenter er der mulighed for at  have din hest opstaldet.

Opstaldning har ikke noget med klubben at gøre, men varetages fuldstændig af Jørgen Grimbühler. Alt kontakt vedrørende opstaldning skal gå til Jørgen Grimbühler på tlf. 40 52 24 30.

Hvis du har hest opstaldet på stedet, skal du dog være medlem i klubben og indløse centerkort hos os i rideklubben. Se mere under fanen TILMELDING