Bestyrelsesformand
Anne Johansen
Præsentation
Jeg er mor til to aktive ridepiger og en gamer-dreng. Jeg har redet det meste af mit liv, men de seneste 5 år har jeg dog kun været ponymor og chauffør for pigerne til undervisning og stævner. 
Jeg arbejder for, at Ågerupgård Sportsrideklub er en aktiv og attraktiv klub med plads til alle. 
Jeg er juniorudvalgets kontakt i bestyrelsen.
Mail: formand@aags.dk
Se hele beskrivelsen
Kasserer
Anne Hyldegaard N
Præsentation
Mail: regnskab@aags.dk  
Jeg er ponymor, har lært at ride som voksen og har egen hest på Ågerupgård. Min mission i bestyrelsen er at arbejde for sammenhold, og at vi arbejder sammen på tværs af rideskole og sportsrideklub og udvalgene.  For at stævner og arrangementer bliver en succes, har vi brug for frivillige hænder og at vi hjælper hinanden. Sammen er vi stærkere. 
Se hele beskrivelsen
Næstformand
Randi Gjermandsen
Præsentation
Jeg er dressurudvalgets kontakt i bestyrelsen.
Jeg har redet siden jeg var 5 år gammel og købte min første hest som 18 årig. Jeg har haft min daglige gang på Ågerupgård siden 2009, da jeg begyndte tilridningen af min nuværende hest.
  
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Jeannet Segato
Præsentation
Jeg er springudvalgets kontakt i bestyrelsen.
Se hele beskrivelsen
Kim Riis Thiemke
Præsentation
Jeg er cafeteriaudvalget og rideskoleudvalgets kontakt i bestyrelsen. 
Jeg har været tilknyttet Ågerupgård i mange år, først som kæreste til en hestepige, som senere blev min kone. Og de sidste 5 år som helhjertet ponyfar for mine 2 piger. Jeg er meget aktiv i vores cafeteria hvor vores store dreng også hjælper til ved stævner og arrangementer, og jeg hjælper gerne med alle de praktiske opgaver der ligger i sådan en klub som Ågerupgård. 
 
Se hele beskrivelsen