Instruktør
Carla Johansen
Beskrivelse

Carla underviser i rideskolen hver anden lørdag i ulige uger.
Jeg hedder Carla og jeg er 18 år gammel. Jeg har redet, siden jeg var 3 år gammel, og da jeg var 8 år, fik min første egen pony som jeg red Danmarksmesterskaberne i dressur på 3 år senere. Jeg har stor interesse indenfor både spring og dressur, og har min erfaring fra både unge, urutinerede og ældre, rutinerede heste og ponyer. En god grundridning er vigtig for mig, så hestene holder sig sunde, raske og stærke i mange år. Jeg nyder at kunne dele ud af min erfaringer og se mine elever udvikle sig.

Se hele beskrivelsen
Underviser
Anna Bøge Pedersen
Beskrivelse

Anna B underviser i rideskolen om tirsdagen
Jeg hedder Anna og underviser i rideskolen om tirsdagen. Jeg er 24 år gammel og har mange års erfaring i ridesporten. Jeg startede selv på rideskole, og har derefter haft egen hest, redet stævner i spring og dressur og været i udlandet af flere omgange for at arbejde med heste. De sidste 3 år har jeg befundet mig på Landbohøjskolen hvor jeg har læst på dyrlægestudiet, så jeg en dag kan blive ponylæge! Jeg vil inkludere min erfaring fra dyrlægestudiet i undervisningen når det giver mening, for noget af denne viden er relevant når man omgås heste. Jeg lægger vægt på glæden ved ridning for både hest og rytter Det skal være sjovt, trygt og udfordrende at gå til ridning og fællesskabet omkring interessen for hestene skal have plads! Jeg underviser i engelsk ridning og fokuserer på at træningen er varieret og passer til rytternes niveau.

Se hele beskrivelsen
Isabell Toft
Beskrivelse

Isabell underviser i rideskolen om torsdagen
Mit navn er Isabell og jeg er 19 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 5 år gammel og startede med at gå til ridning på denne rideskole. Da jeg fik min egen pony var jeg opstalder på AAGS i et par år. Så jeg har haft min daglige gang på stedet i mange år. Da jeg fik min egen pony tog min ridning fart og jeg kom på landsholdet i dressur i 2017 og har i den forbindelse konkurreret både nationalt og internationalt, og redet Danmarks mesterskaber og Nordisk mesterskab. Jeg går meget op i at hjælpe rytterne på det niveau de er på og give en passende mængde udfordringer så man kan udvikle sig og lære sammen med hesten. Grundridningen er vigtig for mig at lære rytterne så man kan holde hestene sunde og glade. Udover det bruger jeg også varieret træning som bomtræning, spring og tur, så hver træning bliver sjov.

Se hele beskrivelsen
Maria Schnohr Mikkelsen
Beskrivelse
Maria underviser i rideskolen hver anden lørdag i lige uger.
Maria varetager desuden administration og koordinering af nye elever og elever der skal flytte hold.
Jeg er 24 år gammel og er uddannet dyrepasser med speciale i hest her på Ågerupgård.
Jeg har redet siden jeg var 8 år gammel. Alt fra de frække rideskoleheste til konkurrence heste til ungheste/ tilridning.
Jeg er primært springrytter, men rider også military og her skal dressuren være på plads for vinde.
Jeg startede min tid på AAGS for 5 år siden, først som opstalder derefter som staldpige og nu som rideskolelærer.
Jeg underviser ud fra min egen erfaringer igennem tiden og den engelske klassiske dressur. At arbejde hen i mod at få en holdbar hest, der holder i kroppen til de discipliner man ønsker at ride.
Se hele beskrivelsen
Helene Græbert Jacobsen
Beskrivelse
Helene underviser i rideskolen mandag og onsdag.
Jeg er 53 år og har 2 fuldblodsarabere.
Jeg har redet siden jeg var 8 år og har været konkurrencerytter i både dressur, spring og terrænridning.
Min facination af "Den Spanske Rideskole" har gjort, at jeg de sidste 10 år har arbejdet meget med hestens naturlig asymmetri og hvordan vi ved hjælp af dressurøvelserne fra jorden og ridning, kan oprette hesten så den bliver holdbar, og så ridning kan ske ved let hånd og hjælpere, til glæde for både hest og rytter - uanset hvilken disciplin man rider.
Se hele beskrivelsen