Klubmodul henter siden
Rideskole
Øvet hold | 18
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
OBS! Inden du tilmelder dig et rideskole hold, skal du skrive en mail til vores undervisere på rideskole@aags.dk. Så vil du blive henvist til det hold der passer bedst og du skal derefter selv tilmelde dig via din profil på vores hjemmeside.
Husk: For at kunne tilmelde dig vores rideskole, bliver du bedt om først betale årskontingent/medlemsskab af klubben. Du kan ikke gå til ridning uden at betale kontingent. Se mere her
 
Vi har rideskoleundervisning mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16.00 til kl. 20.00 samt lørdag fra kl. 9.00 til kl. 13.00.
Vi har tilknyttet flere forskellige undervisere og tilbyder en bred tilgang til ridning. Se mere om underviserne under fanen OM OS/TRÆNERE.

Som ny elev på Ågerupgårds rideskole, har vi lavet en folder, som giver svar på de mest almindelige spørgsmål. Den fås også som papirudgave eller kan printes her fra siden. Klik her, for at læse folderen.

Nye elever og forældre opfordres til at tilmelde sig vores facebook gruppe AAGS Rideskole, hvor der kommer relevant information, når du går til ridning på Ågerupgård.
Se oversigt over stedet her

Alle elever møder 1/2 time før undervisningens start.
Hvis du er ny, har du mulighed for at låne en ridehjelm og sikkerhedsvest de første par gange. Cykelhjelm kan også bruges i starten, men vi anbefaler at du køber en ridehjelm, hvis du skal fortsætte med at ride.
Sko skal være lukkede, med lille hæl og rillet sål, gummistøvler er at foretrække, hvis eleven ikke har ridestøvler eller ridesko. Åbne sko er forbudt i stalden for alle - også forældre/hjælpere.

Alle tilmeldinger, kontingent, centerkort, rideskole og privatundervisning har en opsigelsesperiode på løbende måned + 30 dage. Ved opsigelse sendes en mail til regnskab@aags.dk. Det er ikke muligt selv at afmelde sig i klubmodul.
Læs mere

Øvet hold. Her rides selvstændigt i skridt, trav og galop. Der rides efter undervisers henvisninger. Eleven møder en 1/2 time før undervisningens start.
Tilmelding til dette hold kun efter aftale med din underviser eller vores koordinator på rideskole@aags.dk

Alle hold og kontingenter har en opsigelsesperiode på løbende måned + 30 dage. Ved ønske om opsigelse sendes mail til kasserer på regnskab@aags.dk. Det er IKKE muligt, selv at afmelde sig i klubmodul.

Tid/Sted
Lørdag 09:00-10:00 AAGS, Gamle Ridehus
Tilmelding kræver betaling af  Kontingent | 32